Пшеничний хліб

03 січня
Різдвяник!

Різдво - одне з найтепліших, найдобріших, найулюбленіших свят для українців. Тож і не дивно, що воно встигло надбати собі цілу плеяду різних звичаїв та традицій. А серед них - і традиції різдвяної випічки.Наші пращури називали святковий хліб “рождес...

читати повністю

18 лютого
​Свято наближається - "Скиба" відкривається!

ТМ “Скиба” відкрила вже 3️ третій фірмовий магазин найсмачнішої випічки в м.Рівне. Шукайте нас за адресою проспект Миру, 10.Нещодавно, 13-15 лютого, відгриміло святкове відкриття! Смачнющі ціни, неймовірний асортимент продукції - всі гості отримали...

читати повністю

23 липня
Цільнозерновий хліб від ТМ "Скиба" - тепер це реальність!

Навіть хліб має свої тренди!ТМ “Скиба" модна випічка і завжди слідкує за всіма бажаннями та потребами своїх споживачів. Ми постійно враховуємо ваші відгуками та прохання, де б ви їх не залишали.Отож, зараз в тренді бути здоровим і їсти корисну їжу.С...

читати повністю

15 жовтня
"Скиба" для наймолодших!

Вводити щось нове в раціон грудної дитинки - це завжди страшно.Адже тут як з рулеткою - ви не знаєте що їй підійде, що сподобається, а що може й нашкодити.Особливо часто батьки цікавляться, з якого віку можна годувати малечу хлібобулочними виробами -...

читати повністю

12 січня
Новинка! "Італійські" хліби холодної ферментації

У асортименті Скиби з’явилися одразу дві новинки! Це лінійка хлібів «Італійських» - овочевий та оливковий, що спечені за методикою холодної ферментації. Ферментація – це процес, що відбувається, коли дріжджі вступають в реакцію з водою та борошном. П...

читати повністю

26 березня
Лаваш - ідеальний помічник для швидкого приготування страв

Лаваш – це тоненьке тісто, що приготоване лише з 4 інгредієнтів. До його складу входять: борошно, вода, сіль та олія. Цінують його за низьку калорійність, хороший склад і можливість приготування з нього різноманітних страв. В складі лаваша є клітков...

читати повністю

08 липня
Гріссіні та смузі - краще поєднання для легкого та смачного сніданку!

Як перетворити звичайний сніданок на суперповноцінний та яскравий? Звичайно ж почати день із смузі! Цей напій увірвався у наше життя так само стрімко, як страви азіатської кухні, насіння чіа та ягоди годжі.Приготувати смузі дуже легко – достатньо мат...

читати повністю

03 серпня
Таємничий і невідомий солод

З давнини наші предки використовували солод для виготовлення напоїв та для випікання хлібобулочних виробів. Це унікальний продукт, що надає буханцю особливого смаку та аромату.Що ж таке солод і для чого він потрібен? Давайте розберемося! Соло...

читати повністю

17 січня
Нова лінійка Італійських хлібів

Сьогодні хліб часто сприймають виключно як доповнення до страв, або швидкого перекусу. Білий або сірий, цеглинкою чи круглим буханцем - оце й усе, що звик вимагати від хлібу українець. Головне, аби свіженький!ТМ «Скиба», наслідуючи європейські тренди...

читати повністю

08 серпня
Фестиваль варення

Сезонні варення – це одна із кращих ідей приготування до майбутнього зимового сезону.Мабуть, немає господині, яка б ніколи не готувала варення. Цей продукт є натуральним, смачним та досить нескладним у приготуванні.До того ж, варення є універсальним...

читати повністю