Пшеничний хліб

03 січня
Різдвяник!

Різдво - одне з найтепліших, найдобріших, найулюбленіших свят для українців. Тож і не дивно, що воно встигло надбати собі цілу плеяду різних звичаїв та традицій. А серед них - і традиції різдвяної випічки.Наші пращури називали святковий хліб “рождес...

читати повністю

18 лютого
​Свято наближається - "Скиба" відкривається!

ТМ “Скиба” відкрила вже 3️ третій фірмовий магазин найсмачнішої випічки в м.Рівне. Шукайте нас за адресою проспект Миру, 10.Нещодавно, 13-15 лютого, відгриміло святкове відкриття! Смачнющі ціни, неймовірний асортимент продукції - всі гості отримали...

читати повністю

23 липня
Цільнозерновий хліб від ТМ "Скиба" - тепер це реальність!

Навіть хліб має свої тренди!ТМ “Скиба" модна випічка і завжди слідкує за всіма бажаннями та потребами своїх споживачів. Ми постійно враховуємо ваші відгуками та прохання, де б ви їх не залишали.Отож, зараз в тренді бути здоровим і їсти корисну їжу.С...

читати повністю

15 жовтня
"Скиба" для наймолодших!

Вводити щось нове в раціон грудної дитинки - це завжди страшно.Адже тут як з рулеткою - ви не знаєте що їй підійде, що сподобається, а що може й нашкодити.Особливо часто батьки цікавляться, з якого віку можна годувати малечу хлібобулочними виробами -...

читати повністю

12 січня
Новинка! "Італійські" хліби холодної ферментації

У асортименті Скиби з’явилися одразу дві новинки! Це лінійка хлібів «Італійських» - овочевий та оливковий, що спечені за методикою холодної ферментації. Ферментація – це процес, що відбувається, коли дріжджі вступають в реакцію з водою та борошном. П...

читати повністю

26 березня
Лаваш - ідеальний помічник для швидкого приготування страв

Лаваш – це тоненьке тісто, що приготоване лише з 4 інгредієнтів. До його складу входять: борошно, вода, сіль та олія. Цінують його за низьку калорійність, хороший склад і можливість приготування з нього різноманітних страв. В складі лаваша є клітков...

читати повністю

08 липня
Гріссіні та смузі - краще поєднання для легкого та смачного сніданку!

Як перетворити звичайний сніданок на суперповноцінний та яскравий? Звичайно ж почати день із смузі! Цей напій увірвався у наше життя так само стрімко, як страви азіатської кухні, насіння чіа та ягоди годжі.Приготувати смузі дуже легко – достатньо мат...

читати повністю

03 серпня
Таємничий і невідомий солод

З давнини наші предки використовували солод для виготовлення напоїв та для випікання хлібобулочних виробів. Це унікальний продукт, що надає буханцю особливого смаку та аромату.Що ж таке солод і для чого він потрібен? Давайте розберемося! Соло...

читати повністю