Лаваш - ідеальний помічник для швидкого приготування страв
26 березня 2021
Лаваш – це тоненьке тісто, що приготоване лише з 4 інгредієнтів. До його складу входять: борошно, вода, сіль та олія.
В асортименті ТМ «Скиба» присутні різні види, зокрема класичний, пікантний та зі шпинатом.
Скиба підготувала дві прості страви, які можна приготувати взявши за основу лаваш.
Рулетик з лаваша та крабових паличок
Для приготування знадобиться 2 лаваша, 250 г крабових паличок, 1 пучок свіжого укропу, 3-4 варених яйця, 300 г моркви та 200 г творогу.
Приготування. Перший лист лаваша змазати тонким шаром творогом та посипати укропом, зверху покласти 2 лист лавашу, його також намазати зверху творогом та натертими крабовими паличками. Накрити третім листом, який також намазаний творогом і посипати натертими яйцями з морквою. Четвертий лист змастити майонезом з кропом. Лаваші щільно загорнути рулетом та завернути в харчову плівку. Приготовану страву залишити в холодильнику на кілька годин.