Новинка! "Італійські" хліби холодної ферментації
12 січня 2021
У асортименті Скиби з’явилися одразу дві новинки!
Це лінійка хлібів «Італійських» - овочевий та оливковий, що спечені за методикою холодної ферментації.
Ферментація – це процес, що відбувається, коли дріжджі вступають в реакцію з водою та борошном. При ній велику роль грає час вистоювання та температурний фактор.
Виготовлення хліба за таким методом проходить кілька основних етапів:
- опара при низьких температурах вистоюється до 15 годин;
- тісто бродить 1,5-2 години;
- з тіста формують буханці, які вистоюються добу при низьких температурах;
- хлібні заготовки, що вистоялися, відправляють у піч для випікання.
Такий хліб має благородний пшеничний смак і аромат, у ньому майже відсутня кислинка, що притаманна хлібам на заквасці. Його пори мають більш відкриту структуру. А ще такі буханці мають більш рум’яну скоринку і неймовірно м’який та повітряний м’якуш.
Кожен "Італійський" хлібчик містить особливий інгредієнт. Оливковий - має у складі ароматні оливки. А овочевий - буряковий сік, що надає буханцю романтичного рожевого відтінку, і пахучий кріп.
Шукайте новинку в усіх фірмових магазинах мережі та в магазинах наших партнерів. Нехай смакує!