Гріссіні та смузі - краще поєднання для легкого та смачного сніданку!
08 липня 2021
Як перетворити звичайний сніданок на суперповноцінний та яскравий? Звичайно ж почати день із смузі!
Цей напій увірвався у наше життя так само стрімко, як страви азіатської кухні, насіння чіа та ягоди годжі.
1) Фруктово-ягідний смузі
100 г чорниці, 50 г малини, 1 банан, 100 мл яблучного соку.
Приготування:
Чорницю і малину ретельно вимийте, банан очистіть від шкірки і розріжте на декілька частин.
Помістіть фрукти та ягоди в чашу блендера і залийте їх яблучним соком. Змішайте усі інгредієнти до однорідної консистенції.
Розлийте напій у склянки.
2) Фруктово-горіховий смузі
Інгредієнти:
1 ківі, 1 банан, 100 г смородини, 2 ст. л. подрібнених горіхів, 150 мл молока.
Приготування:
Наріжте фрукти на невеликі шматочки. Вимийте і просушіть на паперовому рушнику чорну смородину. Помістіть фрукти і ягоди в чашу блендера, додайте 2 столові ложки подрібнених горіхів і молоко. Збийте інгредієнти до стану однорідної маси.
3) Сирний смузі з чорницею
Інгредієнти:
100 г кисломолочного сиру, 100 г чорниці, 100 мл натурального йогурту без цукру, 1 ч. л. меду (за бажанням).
Приготування:
Ретельно вимийте чорницю і трохи просушіть її на паперовому рушнику. Змішайте у блендері ягоди, сир, йогурт та мед до однорідної маси.