Круасан - традиційна французька випічка
26 січня 2021
Круасан - виріб з більше чим 300-річною історією, який нині є одним із найпопулярніших різновидів випічки у світі.
У Франції круасани з'явилися завдяки Марії-Антуанетті, дружині короля Людовіка XVI. Вона була родом з Відня і просто обожнювала круасани. Тому, переїхавши до Парижу - змусила пекарів навчитися готувати їх для неї. І в подальшому вони стали популярні серед французької знаті.
У XX столітті французи удосконалили рецепт. Замінивши тісто на листкове - десерт змінився до невпізнаваності. І саме з таким виробом у всьому світі тепер асоціюється круасан.
В асортименті ТМ "Скиба" є круасани та круасанчики з різноманітними начинками:
- «Маковий»;
- «Малиновий»;
- зі смаком вишні;
- зі смаком лісових ягід;
- зі смаком шоколаду;
- зі смаком ірису;
- зі смаком пряженого молока.
А ще є круасан "Ранковий" без жодних наповнювачів - чудово підійде для власних кулінарних фантазій.
Спробуйте, вам обов'язково сподобається!