Фірмовий тортик "Скиба"

13 квітня 2021

«Скиба» розробила справжню бомбу-ракету, лише від вигляду якої пришвидшується пульс, і вже неможливо думати, ні про що інше. Зустрічайте, нашу особливу новинку - неймовірний тортик «Скиба».

Його бажали, ним захоплювалися, про нього мріяли.

І ось ми готові представити справжню гордість нашої компанії. Рецептуру торту безліч разів змінювали кондитери, щоб зараз кожен міг смакувати саму довершеність.

Спокусливе поєднання ніжного білкового безе та масляного крему – це насолода в чистому вигляді. Всередині безешки захований особливий інгредієнт – волоські горіхи. Окрім того, що вони надають торту відмінного смаку, ці плоди ще й надзвичайно корисні.

Ще однією важливою особливістю тортика є те, що тортик низькокалорійний.Він випечений зовсім без борошна та за смаком не поступається звичайному.

Оригінальний та спокусливий торт з особливою родзинкою. Це справжня візитівка ТМ «Скиба», не даремно ж він носить нашу назву.

Тортик «Скиба» - не шукай приводу для свята, скуштуй новинку вже сьогодні!


З радістю повідомляємо, що також здійснюємо випічку тортів та короваїв на замовлення. Плануєте весілля, хрестини чи день народження малюка - можемо виготовити кондитерські композиції за вашими індивідуальними побажаннями.

Дзвоніть за номером +38 (067) 363 12 36. Видачу здійснюємо у будь-якому з наших фірмових магазинів.