Молочні продукти - смачно, корисно, поживно!

20 липня 2021

Кажуть, що не існує нічого незамінного. Однак, ТМ «Скиба» готова переконати вас у протилежному. Молочні продукти — унікальне джерело вітамінів та мікроелементів для нашого організму з самого дитинства.
Ці продукти допомагають людині рости, розвиватися і набиратися сил. Вони містять значну кількість білка, а також такі поживні речовини як калій, залізо, вітаміни A, B, C, D. По суті – це будівельні матеріали для всіх органів і систем організму.
До молочних продуктів відносять: молоко, вершки, масло, сири різних видів, кисломолочні продукти та морозиво.

У асортименті ТМ «Скиба» також можна скуштувати продукцію, до складу якої входить так звана "молочка":

- Сирник "Львівський" – один із найпопулярніших десертів Західної України тепер і у нашій мережі! Класичний десерт з ніжного кисломолочного сиру та манної крупи. Продукт максимально натуральний, адже спечений на маслі. Ззовні сирник оздоблений ароматним малиновим джемом.
- Булочка «Колосок з сиром» - ароматна та пухка здоба, що на 40% складається із сиркової маси.
- «Ватрушка» - класичний смак родом з дитинства. Підрум’янені бортики із запашного тіста в поєднанні з сирковою начинкою – справжня насолода!
- Сочник в асортименті – це ароматне печивко із пишного рум’яного тіста, що турботливо огортає сиркову масу.
- Десерт «Панакота» чорнична та полунична! Поєднання збитих вершків зі сметанкою та згущеним кремом, на яких ніжиться шар джему відповідного смаку.

Так що з ТМ “Скиба” не лише смачно, а й корисно. Піклуймося про здоров'я разом.

Поширити: