Заварний хліб "Скиба"

24 травня 2021

Хліб «Скиба» - це абсолютний бестселер із лінійки заварних хлібів нашого бренду. Він виготовлений із суміші житньо-пшеничного борошна на спеціальній заварці із додаванням житнього солоду.

У складі міститься коріандр та чорний перець, що надають йому неймовірний аромат. «Скиба» - це хліб, що має унікальний смак, адже у ньому в міру волога серединка та апетитна скоринка. А також, лише 180 калорій!


Заварні хліби - справжня знахідка для тих, хто шукає не лише смачну, але і корисну альтернативу звичним хлібним виробам!

Їх особливість у так званій «заварці».
Це борошно, що змішується з ферментованим солодом та заливається окропом. Продукт на заварці має приємний кисло-солодкий присмак, багатий вітамінами та корисними мікроелементами.

Легко засвоюється, надає відчуття ситості та покращує роботу харчової системи.

Хлібчик «Скиба» ідеально буде пасувати до літніх канапок, і щоб ви довго не шукали найсмачніші - ми підібрали кілька варіантів:

Рецепт 1. Шматочок хлібу «Скиба» потрібно намастити сирною масою. Зверху викласти шпроти та нарізані тонкими шматками помідори. Можна урізноманітнити закуску невеликими гілочками петрушки і чорним меленим перцем.
Рецепт 2. Нарізати тонкими слайсами приготоване куряче філе, подрібнити кріп та нарізати огірок кружечками. Намастити шматочки хліба «Скиба» м'яким сиром, зверху викласти філейку і кружечки огірка. Закуску прикрасити зверху кропом.
Рецепт 3. Сир «Фета» змішайте із шматочками помідорок та викладіть тонким шаром на скибку хліба.
Рецепт 4. Томати наріжте невеликими кубиками. Часник і гострий перець дрібно порубайте. Додайте сіль, сік лайму та оливкову олію і гарно все перемішайте. У кільки видаліть голову, хребет та нутрощі, залишаючи тільки філе. На хліб викладіть філе кільки, а зверху - томатну сальсу.




Купуйте хліб «Скиба» у фірмових магазинах мережі та діліться відгуками. Для нас це важливо!