Яскраве дитинство разом із ТМ "Скиба"

04 червня 2021

Дитинство – це неймовірний час, коли світ щодня розкриває свої таємниці, усі мрії яскраві, а радість від життя безмежна. І обов’язок дорослих докласти всіх зусиль, щоб кожна дитина могла насолодитись своїм безтурботним щастям.
Ми у ТМ "Скиба" цілком розділяємо цю позицію і щоденно вдосконалюємося, щоб задовільнити потреби навіть наймолодших клієнтів. Адже, солодка випічка та дитинство пов’язані нерозривно.

В наших магазинах очі від захвату розбігаються у найвередливіших маленьких гурманів. Але ось перелік тих смаколиків, які будуть для вашої малечі не лише приємними, а ще й корисними.

1. Тістечко «Медове». В його основі пухкенькі бісквітні коржі з додаванням солодкого меду, що перемазані сметанковим кремом з волоськими горіхами.
2. Здоба «Обліпихова» - класична булочка з оригінальним смаком завдяки обліпиховій олії у складі.
3. Круасани «Малиновий» та «Маковий». Любителі невагомого тіста будуть пищати від захвату, адже ці красунчики спечені на масляній основі і мають всередині соковиту начинку.
4. «Панакота» - легкий, неначе хмаринка, молочний десерт в якому вибухова кількість кальцію. У його складі збиті вершки із сметаною та згущеним молоком, що зверху политі ягідним джемом.
5. Рум'яні пиріжки з вишнею. На смак вони неначе з печі у бабусі, і мають в середині стиглі бубоньки вишні.


Зробіть дитинство свого малюка яскравим - потіште його продукцією ТМ «Скиба»!