​Таємниці сучасних пасок від ТМ «Скиба»

19 квітня 2021

Вкриті святковою глазур’ю та прикрашені цукровою посипкою…
Такі паски ще декілька років тому були традиційними для кожної української родини. Які ж сучасні тренди випічки цього сакрального хлібу?

Цьогорічні пасочки від ТМ «Скиба» мають кілька секретів.

У спеченій за стародавніми рецептами «Монастирській» пасці в серединці заховані ягоди в’яленої вишні. «Пряна» збагачена житнім солодом та шматочками чорносливу. А ось новенька паска - «Фісташкова», містить у собі екстравагантну фісташкову пасту, яка надає тісту салатовий відтінок та пікантний присмак, що робить її дійсно унікальною.

Не лишилися осторонь змін і оздоблення пасок. Паска «Італійська» тепер прикрашена солоденькими маршмеллоу та безе, на «Європейську» виклали горішки мигдалю та бубки цукатної черешні. А фірмова паска «Скиба» може похизуватись шматочками сушених сицилійських апельсинів, на вигляд - ну дуже ошатно.

Шукайте неймовірно смачну пасхальну продукцію у фірмовій мережі ТМ "Скиба", а також в магазинах наших партнерів.

Тел. +38 (050) 550-35-34
Email - info@skyba.ua
Соціальні мережі:
Facebook
Instagram