Сезон весіль оголошуємо відкритим!

08 травня 2019

Українці завжди шанували хліб. Він займав одне з центральних місць у системі цінностей, обрядових традицій і навіть вірувань. Сумніваєтесь? А ви згадайте українське весілля!


Хлібини на благословення від батьків нареченої та нареченого, хлібини на вінчання, короваї від хресних... "На коровай" ще з давньоруських часів кладуть подарунки молодятам. І боронь Боже коровай не вдасться! Навіть незабобонні з нас з ніг впадуть, аби замовити найгарнішу святкову випічку для зустрічі такої врочистої події як новий шлюб.

Сьогодні рідко хто готовий сам випікати своїм рідним коровай - скільки часу, мороки, нервів... А раптом не вийде? То ж і не дивно, що почесну місію випічки весільної хлібини зараз передають фахівцям. А де найкращі фахівці по хлібобулочним питанням всі давно знають. Правильно, у ТМ "Скиба".


Вимоги в сучасних наречених до короваїв серйозні. Щоб пасував до суконь дружок і кольору очей нареченого, щоб був фотогенічним і ефектно споглядав на гостей з кенді-бару. Ну і щоб був найсмачнішим, звісно! Без паніки, юні панянки та їхні родичі - "Скиба" все організує.


Переглянути асортимент нашої коровайної продукції можна тут.
Замовляйте наших красенів за номерами:


Видачу здійснюємо у будь-якому з наших фірмових магазинів.

Веселої та смачної гулянки!

Поширити: