Рецепт хлібної запіканки!

24 травня 2019

Що, знову набрали випічки ТМ "Скиби", наче у вас 10 шлунків?

Вже не знаєте з чим би то її ще з'їсти?
Та ми ж розуміємо, що тут зупинитися важко...

Тому й пропонуємо вам рецепт повноцінної страви, що стане швидким сніданком, або приємним перекусом. Запіканка з... хлібу!

- обсмажуєте пучечки цвітної капусти;
- нарізаєте кубики сиру Фета, або бринзи;
- викладаєте начинку між двома шарами дрібних шматочків хлібу від "Скиби";
- збиваєте яйце зі склянкою молочка і дрібкою улюблених спецій, і заливаєте цією сумішшю майбутню запіканку.

Духовка на 180 градусів, і у вас є 30-40 хв, щоб переглянути стрічку новин у соц-мережах.

Ну і все... Смачного!
Це той рідкісний випадок, коли страву можна сміливо їсти і без хлібу.

Поширити: