Свято хлібу від ТМ «Скиба»!

25 червня 2019

Грандіозне дійство відбулося на вулицях міста Сарни - Свято хлібу від ТМ «Скиба»!

Цей день запам’ятався кожному, хто хоча б одним оком зазирав у центр міста. Тисячі людей, ціла алея з палаток ТМ “Скиба”, сотні одиниць продукції та купа щасливих усмішок.

Ще б пак - цікавинок на святі вистачало!

Захід для дітей "Мальований пряник" - десятки дітлахів проявляли свої творчі здібності на майстер-класі з розпису імбирно-медових пряників! Кожен розмальований пряник був подарований! Ви тільки подивіться на щирий захват в їхніх оченятках!

Конкурс 18+, "Змагання скибоменів ", - ось тут було дійсно гаряче! Адже конкурс хто більше з’їсть! 10 людей наминали на швидкість продукцію від ТМ “Скиба”. Конкуренція була не дитяча, але очі у них мерехтіли наче в маленьких дітей. Переможців було 3 - 1 місце - фірмовий рюкзак, 2 та 3 - брендовані термокружки !

Халявні круасанчики - смачного багато не буває! Кожен флаєр наші гості могли обміняти на круасанчик з улюбленим смаком ;)


Розіграш у соц-мережах - а це вже для найвідданих наших гостей! Ох скільки ж було красивих кадрів біля фотозони ТМ “Скиба”! Наші соцмережі вибухнули світлинами на тлі ТМ “Скиба”. І ми вибрали переможця. Ще раз вітаємо цих малюків!

Розіграш подарунків - купуючи будь- яку продукцію на святі усі автоматично приймали участь в розіграші мультиварки, набору ножів або блендера!

Ось так відсвяткувало свою 134 річницю чарівне місто Сарни. ТМ “Скиба” тішиться, що змогли стати частинкою такого грандіозного дійства, і сподіваємось що вам, як і нам воно принесло лише задоволення та насолоду від того що відбувалось)

Любимо святкувати разом з вами. Дякуємо, що обираєте нас.
З любов'ю, ТМ "Скиба"❤️

Поширити: