Подаруй дітям диво!

06 грудня 2019

Настав той час, коли усі, і малі й великі, завзято пишуть свій лист до Св. Миколая. Хтось, хоче собі новий PlayStation. Хтось, націлився на черговий AppleWatch. А є ті, які просто хочуть побути в теплому колі рідних.

Під великим секретом помічники Святого Миколая передали нам бажання діток з "Рівненського бласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей". Виявляється, що їм неймовірно хочеться... теплих емоцій та нових яскравих вражень!

Тому цього року ТМ "Скиба" та ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" хочуть для них стати персональними “Миколайчиками”. Ми хочемо подарувати їм маленьке, але все ж таки свято. Речі можуть зноситися, іграшки зламатися, а емоції назавжди залишаться в їхній пам’яті. Разом з вашою допомогою ми організуємо їм поїздку у Різдвяний Львів!

З 6 по 19 грудня кожні 25 коп. з батону “Молочний” від ТМ “Скиба” будуть перераховані на організацію цієї мандрівки. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми назбираємо ще й на смачні смаколики в дорогу, адже формуємо бюджет подорожі порівну з нашим партнером. Ну а ви - дуже любите наш батон і добрі справи!

Дива трапляються! Спробуймо творити їх разом.


Поширити: