Екзотичне смажене морозиво
13 січня 2023
Поєднання непоєднуваного — давно вже популярний метод у кулінарії.
Сьогодні пропонуємо приготувати солодкий, спекотний та водночас ніжний десерт, що буде нагадувати про тепле літо.
Вашій увазі - смажене морозиво! Створюється враження, що його приготування вкрай складно, але це тільки припущення. Адже, даний десерт готується найпростішим способом.
Як же приготувати це цікаве блюдо, читайте нижче.
1. Обережно наріжте морозиво на невеликі шматки сформувавши з морозива кульки та відправте на ніч у морозилку. Заморожувати кульки необхідно так, щоб вони не торкалися один одного, ліпше на дерев'яній або пластиковій дошці, до якої вони не прилипнуть.
2. Підготуйте у різних посудинах: збиті яйця, подрібнені горіхи, кокосову стружку і панірувальні сухарі від ТМ "Скиба".
3. Візьміть шматочок морозива, швидко викачайте у стружці і горішках. Потім ретельно вимочіть з усіх сторін у яйці. І, нарешті, у панірувальних сухарях. Відправте десерт у морозилку на годину.
4. Розігрійте олію в невеликій каструлі та опустіть кульки у фритюр на 10-15 секунд — не більше.
5. Швидко і акуратно вийміть з олії обсмажені шматочки на серветку секунд на 10-20 для вбирання зайвої олії і все, смажене морозиво готове.
Подавати таке морозиво потрібно відразу, прикрасивши листочком м'яти, карамеллю, джемом або шоколадом. Нехай смакує!