Дивуємо "скибоманів" чудо-пряниками!

17 грудня 2018

Друзі, пропонуємо вам долучитися до різдвяних традицій Європи та світу. Медово-імбирні пряники – гарна ідея для подарунку рідним і близьким, або ж для новорічного декору в еко-стилі!

Засніжені глазур’ю дахи будиночків, сріблясті сніжинки, барвисті зірки та святкові іграшки, кумедні звірята з шоколадними оченятами, ошатні ялинки… Медово-імбирні пряники вже давно стали почесними гостями всіх різдвяних ярмарків у Європі та світі. Ними ласують в родинному колі чи з друзями, ними прикрашають до новорічних свят оселі, їх дарують один одному з побажаннями любові, радості та добра.

Українська назва «пряник» сягає давньоруських часів, коли на терени нашої країни почали доставляти перші східні прянощі. Майстри кулінарної справи додавали спеції до медових пляцків для витонченого аромату та приємного терпкуватого присмаку. А от пряникові традиції, відомі нашим сучасникам, мають європейську історію і походять ще з середньовічної Німеччини – оздоблені гвоздикою та мигдалем, м’ятою і шоколадом така випічка там сприймались, як виключно святкова та врочиста.

Сьогодні не всі господині мають час для домашньої випічки пряників. А потішити своїх найрідніших вишуканими смаколиками хочеться всім! Ми пропонуємо чудовий вихід з цієї ситуаціїї! В своїх фірмових магазинах здивуємом найвибагливішого клієнта асортиментом свіжих пряників з натуральної сировини. Для оздоблення новорічної ялинки в еко-стилі, для «миколайчиків» своїм дітлахам, або ж для релаксуючого чаювання морозними зимовими вечорами – медово-імбирний пряник від ТМ «Скиба» завжди хороша ідея!

Пряники чекають вас у фірмових магазинах ТМ «Скиба»:
м. Березне, вул. Андріївська, ринок

м. Вараш
– м-н. Будівельників, зуп. «Лікарня»
– м-н Ювілейний, ринок «Північний»
– вул. лесі Українки, зуп. «Грибки»
– вул. Ринкова, ринок «Південний»
м. Володимирець, вул. Незалежності, 3
м. Дубровиця, вул. Артеменка, 27
м. Ковель, вул. Незалежності, 57

м.Сарни
– вул. Белгородська, 31а
– вул. Белгородська, 6
– вул. Київська, зуп. «Залізничний вокзал»

Або замовляйте за телефоном (050) 550 35 34

Поширити: