ТМ "Скиба" виповнюється 5 років!

23 листопада 2022

ТМ "Скиба" на днях виповнюється 5 років! Глибока історія хлібозаводів компанії, досвіченість нашої команди і, водночас, юність бренду стали складовими нашої формули успіху. Яким ми в першу чергу завдячуємо нашим партнерам та клієнтам. Друзі, дякуємо, що ви з нами і щодня допомагаєте ставати нам кращими! Ми молоді, амбітні, сміливі - і попри всі виклики нашого часу впевнені, що наші найбільші досягнення ще попереду.

А ось що ми вже встигли зробити за ці смачні та духмяні 5 років.
1. Ми створили півсотні нових продуктів, вдосконалили десятки рецептур хлібів, булочок та кондитерських виробів. Фахівці ТМ "Скиби" розробили нові лінійки бездріжджової та цільнозернової продукції, а також виробів холодного вистоювання. Ми експериментуємо з найнезвичнішими поєднаннями начинок і тіста - від солоної карамелі до тропічного манго та насіння чіа. Ми вже встигли створити торт без борошна, трайфл - "торт в стакані"... І повірте, нашій фантазії ще є чим вас здивувати!

2. Вдосконалюючи наш асортимент ми паралельно модернізували виробничу та технологічну базу підприємств. І завдяки цьому - ми щодня випікаємо вже понад 40 т смачної продукції.

3. Продукція ТМ "Скиба" продається у магазинах партнерів та у нашій власній фірмовій мережі, яку ми розширили вже до 36 торгових точок у Волинській, Рівненській, Житомирській, Хмельницькій областях та в м.Київ. І наша географія однозначно буде розвиватись далі.

4. Ми ніколи не стояли осторонь соціальних проєктів і маємо вдалий досвід співпраці з такими фондами як "Таблеточки", "Повернись живим", "Ukraine For Heroes". Скиба завжди намагається допомогати спортивним, освітнім та екологічним заходам, адже саме вони відображають основні цінності нашого бренду. Але особливу увагу ми приділяємо найменшим українцям та україночкам, які так люблять солоденькі смаколики, і за якими майбутнє нашої країни.

5. ТМ "Скиба" - це в першу чергу люди, які за ці 5 років змогли об'єднатись довкола великої ідеї - творити світ хлібобулочних виробів! Світ, у якому кожному споживачу завжди буде смачно, ситно і щасливо. Люди, які постійно навчаються, роблять помилки, досягають успіхів і шалено тішаться, коли їхня праця приносить комусь задоволено. Такі ми, скибомени!

Ще раз дякуємо, що ви з нами. Що критикуєте нас та підтримуєте, обираєте, довіряєте та лишаєтесь у скибо-світі. З днем народження ТМ "Скиби" вас, друзі!

Поширити: