Шукайте правду. Коментар ТМ "Скиба" про шматок скла у продукції.

29 березня 2023

Нещодавно в інформаційний простір споживачів у м.Рівне потрапила новина про нібито знайдений у нашій продукції клієнтом сторонній предмет - шматок скла.

Наша команда ТМ "Скиба" дуже стривожена цією ситуацією, адже клієнт не зміг надати нам продукт для проведення незалежної експертизи, яка могла б підтвердити, або спростувати таке серйозне звинувачення.
З технологічної точки зору факт перебування в начинці продукту стороннього предмету практично не можливий. На усіх підприємствах впроваджено міжнародну систему контролю якості HACCP. А перед випіканням булочок "Равлики з маком" їх тісто разом з маковою начинкою розкатується пекарями вручну на товщину буквально кількох міліметрів - не помітити великий шматок скла ми б не змогли.
Нам дуже прикро, що ця неперевірена інформація набула великого розголосу в засобах масової інформації. Адже це завдає репутаційної шкоди нашому бренду, який встиг завоювати довіру та любов у тисяч рівнян.
Запевняємо, що у будь-яких випадках ми завжди лишаємось на боці клієнта, готові визнавати свої помилки, вибачатись та ставати кращими для вас.
Відкриті до діалогу та співпраці.
Усім гарного та мирного дня!

Поширити: