Рецепти чаю для затишного вечора

20 вересня 2021

З приходом холодної пори року гарячі вітамінні чаї стають неймовірно популярними. По-перше, вони швидко зігрівають, по-друге, містять безліч вітамінів, а по-третє, легко і швидко готуються.

ТМ «Скиба» підібрала кілька перевірених рецептів вітамінних чаїв, що стануть ідеальним доповненням для довгих осінніх вечорів.


Обліпиховий чай
Інгредієнти: 2 ст. л. чорного чаю; 150 г обліпихи; 2 ст. л. меду; 500 мл води.
Як приготувати: ягоди обліпихи добре промити та перетерти в пюре. У чайник покласти всі інгредієнти та залити окропом. Дати настоятися 10-15 хвилин. В готовий чай можна додати ложечку мед.
Марокканський чай
Інгредієнти: 500 мл. води; дві кориці в паличках; 3-4 гілочки гвоздики; цедра 1 апельсина; 3 невеликих скибочки сушеного імбиру; трохи м’яти; 3 ч. л. чорного чаю та цукати за смаком.
Спосіб приготування: нарізати цедру соломкою та пом’яти листочки м’яти. У чайник покласти всі інгредієнти та залити все окропом. В самому кінці додати цукати та підсолодити медом.
Зелений чай із медом
Для його приготування вам знадобиться: вода; зелений чай; лимон, мед та імбир за смаком. Чудовий зігріваючий ефект гарантовано!Та якими б чудовими ці чаї не були, ми знаємо як їх зробити ще кращими. Секрет надзвичайно простий – потрібно вживати їх разом із випічкою від ТМ «Скиба».

Тістечка, булочки, кекси та круасани залишилося лише обрати з яким чаєм цим всім смакувати!