Новинка від "Скиби" - хліби для діабетиків!
26 травня 2020
Хліб повинен бути доступним усім.
ТМ”Скиба” подумала і про тих любителів хлібу, які не можуть собі дозволити звичний раціон. Відтепер у продажі продукція діабетичного харчування!
Отож, в чому їх відмінність, і чому саме їх ми рекомендуємо для вживання при цукровому діабеті?
Вся “фішка” в фруктозі!
Для хворих на цукровий діабет звичайний цукор - абсолютно неприйнятний, так як його переробка неможлива без інсуліну, що виробляється підшлунковою залозою. Вчені довго шукали йому гідну заміну, і фруктоза виявилась найкращою!
Будучи вуглеводом з низьким глікемічним індексом, фруктоза не підвищує рівень цукру в крові . Якщо для засвоєння клітинами організму, наприклад, глюкози необхідний інсулін, то фруктоза переробляється без його участі. Оскільки дефіцит інсуліну є при першому і другому типі діабету, це властивість робить плодовий цукор цінним продуктом харчування.
Деякі дієтологи, до речі, рекомендують вибирати вироби на фруктозі не тільки діабетикам, але і здоровим людям, пояснюючи це бережним відношенням до роботи наших внутрішніх органів.
Отож, ТМ “Скиба” турбується про ваше здоров'я і ми будемо далі працювати, щоб стати кращими!
ТМ “Скиба” - з турботою про ваше здоров’я.