ГАРБУЗОВЕ ЛАТЕ ВІД ТМ "СКИБА"

29 листопада 2019

Усі дієтологи, науковці і експерти по харчуванню стверджують одне: хочеш бути здоровим - їж сезонні продукти!

А що ж може бути більш сезоннішим осінню ніж гарбуз?
Гарбуз - офіційно визнаний одним з найкорисніших восени.
Він містить багато вітамінів і мінералів. Що з нього тільки не роблять...і супи, і пироги, і соки - все, чого душа забажає! А гарбузова каша, родом з дитинства, це ж вічна класика! Чи ж не так?
Кашею нас звісно вже й не здивуєш...саме тому ТМ “Скиба” пропонує вам унікальний рецепт!
Ну правда ж ви ще не куштували латешку з... гарбузи?
Секрет цієї насолоди, як і все геніальне - дуже простий!

Правильно приготовлений сироп!


Що знадобиться?

Для сиропу: 200г почищеного гарбуза, 120мл води, 100г цукрової пудри, по пів ложки меленої кориці, гвоздики, мускатний горіх, імбир. і звісно ж кава на ваший смак.

Як приготувати?

Крок №1.
Починамо з сиропу. Розігрійте духовку на максимальній температурі та запікайте шматочки гарбуза 40 хв. Викладіть їх на деко, та замотайте у фольгу. Розмотайте гарбуз та збийте його міксером. Додайте всі інші компоненти для сиропу і поставте у каструлі на легкий вогонь. Варіть протягом 15 хв. до густої консинстенції..
Крок №2:
Зваріть свій улюблений кавовий напій. Еспресо, капучино, чи лате….смакуватиме одинаково добре!
Крок №3.
Візьми своє улюблене тістечко чи десерт від ТМ “Скиба” і відчуйте цю осінь на всі 100 %!

Поширити: